Leveringsvoorwaarden

Na ontvangst van de bestelling ontvangt u van ons een bevestiging met een overzicht van de leverbaarheid van de bestelde artikelen. Aan de hand van de verwachte levertijden kunt u beslissen artikelen wel of niet in backlog te houden en stuurt u ons eventueel een aangepaste bestelling. Het toaalbedrag van de leverbare en backlog artikelen maakt u aan ons over. Zodra het geld op onze rekening staat zullen wij uw bestelling binnen 4 werkdagen verzenden. Indien na 5 dagen na de definitieve bestelling nog geen geld is ontvangen, nemen wij ons eenzijdig het recht voor de bestelling te storneren.

Backlog artikelen zullen bij binnenkomst m.u.v. rembourszendingen gratis verzonden worden.

Bestelgrootte:

Minimaal € 50,00 excl. BTW

Korting:

10% bij afname groter dan Eur. 150,00

Minimale afname:

Geen

Levertijd:

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel als mogelijk bij u af te leveren. Helaas lopen bij de verzending soms nog vertragingen op waar wij geen invloed op hebben. Wij gaan daarom uit van levering binnen 4 dagen na ontvangst van uw betaling. AAbest is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die optreden bij de bezorging van uw pakket.

Verzendkosten:

Pakket: € 7,50  binnen Nederland, vervoerscondities AVG met verhoogde aansprakelijkheid

Gratis bij bestellingen groter dan € 100,00 excl. btw , binnen Nederland.

Brievenbuspost tot 500 gram € 3,00, verzending geschied op eigen risico

Rembours Pakket: € 15,00 binnen Nederland, vervoerscondities AVG met verhoogde aansprakelijkheid

€ 9,00 bij bestellingen groter dan € 100,00 excl. btw , binnen Nederland.

Priority € 15,00  binnen Europa

Gratis bij bestellingen groter dan € 200,00 excl. btw

Buiten Europa op aanvraag.

Aangetekend afhankelijk van gewicht.

Wij verpakken uw bestelde artikel zorgvuldig zodat hij in goede toestand bij u aankomt. Maar AAbest is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal bij de post/pakketdienst van uw standaard levering.

Verzenden onder rembours

Bij het weigeren van een rembourszending is de klant verplicht de in rekening gebrachte verzend-, administratie- en rembourskosten van € 25,00 te vergoeden

Ophalen:

Op afspraak kunt u ook de van u gewenste/bestelde artikel persoonlijk bij AABest ophalen.

Algemene Voorwaarden:

Door het plaatsen van een order of bestelling gaat u zonder verdere aankondiging accoord met bovenstaande leveringsvoorwaarden en de algemene voorwaarden van AAbest zoals op deze website vermeld.